3 gode barselsgaver

At blive forældre er en berigende følelse, som er svært at beskrive med ord. Det er forskelligt hvordan folk oplever graviditeten, men en ting er helt sikker – når første babyen ligger på maven, så er følelserne stærke. Der er en masse ting der skal falde på plads, når man nærmer sig termin.

Heldigvis går man på barsel 8 uger inden terminen er sat, hvilket betyder at man har rigeligt med tid til, at tilpasse både hjemmet og sig selv til, at der kommer en lille ekstra tilføjelse til familien.

Der er dog en masse man som familie og venner kan gøre for, at barslen bliver god. Én af de ting kan være en god barselsgave, som vil være behjælpelig både for barnet med for forældrene. Det kan være svært at finde en barselsgave, og derfor har vi samlet 3 gode bud på, hvad vi mener er gode barselsgaver.

Babytøj

Babytøj er er altid en god gave at give. Til barnedøb, barsel og bare generelt når man ønsker at give en lille fin gave til den lille familie. Babyer vokser med lynets hastighed, og det kan være en stor udgift for familien at finde nyt tøj. Derfor er babytøj altid belejligt for de nybagte forældre.

Størrelsen er ikke så afgørende, så længe tøjet ikke er for lille – og selvfølgelig heller ikke alt for stort. Men kan det bruges i den nærmeste fremtid, så burde gaven falde i god jord. En hagesmæk, lille sweater eller en sød lille hue hvis det er koldt uden for, er gode bud på en god gave

Brunch for 2 – forældre getaway

Det kan være super dejligt at være på barsel. Man får lov til at gå og nusse derhjemme med sin lille nyfødte. Det er selvfølgelig individuelt hvad man foretrækker, men i og med at man har hele 8 uger, kan det være lang tid at gå derhjemme til tider – specielt når alle andre tager på arbejder og lever deres sædvanlige hverdag.

Derfor mener vi, at man som veninde/ven eller familie for den sags skyld, godt kan give et gavekort til en omgang brunch. Det behøver ikke nødvendigvis at være brunch, men det kan være svært at have en nyfødt med til en aften ude og spise. 


Et gavekort til en omgang brunch med en veninde eller ven er en super mulighed for at komme lidt ud af huset. God mad i godt selskab er altid en god gave!

Praktisk legetøj til hjemmet

Legetøj er en klassisk gave til en nyfødt. Det kan i nogle tilfælde være en smule for meget med alt det legetøj. Legetøj er uden tvivl en nødvendighed for en nyfødt, men det kan hurtigt ophobe sig, og det er ikke alt legetøj barnet vil lege med.

Derfor kan det være en god idé at finde noget legetøj til hjemme, i måske en lidt større kaliber, som babyen kan bruge tid og energi på imens mor eller far ordner lidt praktisk.

Det har stor værdi i hverdagen. Det kunne eksempelvis være et stabeltårn af bløde klodser som samtidig er med til at udvikle barnets motorik. Det kunne også være en lille gyngeseng hvor barnet kan ligge trygt og sove eftermiddagslur. 

Muligheder er der mange af. Det gælder bare om, at gøre sig gode tanker omkring forældrenes behov og derefter finde en gave med omsorg!

Find flere gode ideer til barselsgaven lige her.