Gave til vordende mor

3 gode barselsgaver, som du kan forære den vordende mor

Kender du en person, som snart bliver mor? Så kan du gøre hendes liv en smule lettere ved at forære hende en barselsgave, som med garanti vil falde på et tørt sted.

Hvis du er på bar bund, så får du her tre gode bud på barselsgaver, som hun med garanti vil sætte pris på.

#1: En badekåbe

Når man er på barsel, så er det ens baby, der kommer i første række. Derfor er det ikke altid, man lige får tøjet på om morgenen, og derfor kan det være en god idé at forære hende en hyggelig badekåbe, som hun kan have på om morgenen – og måske endda også resten af dagen, hvis det ender med at blive for stressende at skifte tøj.

Du kan finde badekåber og mange andre barselsgaver, som den vordende mor med garanti vil blive glad for, hos Karmameju (lær mere). Vælg eksempelvis en flot og behagelig badekåbe, som er behagelig at have på, selvom det ikke nødvendigvis er efter badet, man tager den på.

#2: Hjælp til rengøring

En mor på barsel har ikke tid til at gøre rent. Her handler det om barnet, og selvom faren også er der til at hjælpe med de daglige pligter, så kommer boligen hurtigt til at ligne en slagmark efter nogle timer. Derfor kan det være en god gave at hjælpe parret med at gøre boligen ren, så de ikke selv skal bekymre sig om det.

#3: Ting til fryseren

Når man netop er blevet forældre, så er der ikke så meget tid til at lave mad – og derfor er det virkelig en stor hjælp at få nogle retter, som man kan putte i fryseren. De kan efterfølgende blive tøet op, når der er behov for noget til at stille sulten. Du vil derfor gøre forældrene en stor tjeneste ved at lave nogle retter, som de kan fryse ned.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!