Kvinde med gave

3 gode barselsgaver, du kan forære din veninde

Har du en veninde, som snart går på barsel? Så skal hun selvfølgelig have en gave. Er du i tvivl om, hvad du skal forære hende, så følger her en oversigt over tre gode barselsgaver, som hun med garanti vil blive glad for.

#1: Et blødt sæt til barnet

Hvis det er første gang, din veninde skal have et barn, så har hun formentlig ikke på forhånd opbygget sig et lager af børne- og babytøj. Derfor vil det være en god idé at forære hende en gave, som består af et hyggeligt sæt tøj til barnet. Her skal du sørge for at vælge en størrelse, som passer i fremtiden.

Du kan vælge mange forskellige former for babytøj, og det behøver ikke at være en størrelse, som passer til en nyfødt. En nyfødt baby vokser hurtigt, og derfor er det en god idé at vælge noget tøj, som kommer til at passe i fremtiden. Der er ingen grund til at købe noget, som barnet alligevel vokser ud af nu her.

#2: Et smykke til moderen

Selvom de klassiske barselsgaver er nogle, som henvender sig til barnet eller gør livet lettere for moderen, så er det ikke nødvendigvis den rigtige gave til din veninde. Hvis du synes, at hun trænger til noget forkælelse, så kan du med fordel investere i et smykke til hende, som kan minde hende om den tid, da hendes baby blev født. Klik her for inspiration.

#3: En sød bamse

Alle børn holder af bamser, men ofte går der en del måneder, før de begynder at forstå, hvad en bamse overhovedet er. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få bamser til små børn, da du sagtens kan få babyvenlige bamser. Her handler det om, at det skal være en bamse, som barnet kan føle på og kramme.

Er du i tvivl om, hvilken bamse du skal vælge, så kan du altid finde hjælp ved at søge på Google. Du kan typisk også inddele sortimentet af bamser hos de forskellige webshops, så du udelukkende får vist bamser, der svarer til barnets alder. Alternativt kan du vælge en bamse, som barnet vil blive glad for senere i livet.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!