Wallstickers til børneværelset

Giv flotte wallstickers til børneværelset i barselsgave

Er du i tvivl om, hvad du skal forære din veninde, søster eller en anden nær relation i barselsgave? Så er det oplagt at forære hende wallstickers, som kan blive hængt op inde på børneværelset, når den lille guldklump bliver lidt ældre. Her får du en række gode råd til, hvilke wallstickers du skal vælge til barselsgaven.

Wallstickers er den perfekte barselsgave

Wallstickers til børn er perfekte som barselsgave, da de rent faktisk kan bruges til noget – og så har de samtidig en positiv indflydelse på barnets udvikling. Vælg eventuelt flere wallstickers i forskellige former og farver, så barnet kan lære navnet på formerne og farverne. Det vil med garanti være et hit hos de mindste.

Samtidig kan du selvfølgelig vælge nogle wallstickers med sjove motiver, som egner sig til børneværelset. Det er selvfølgelig en barselsgave, som ikke kan tages i brug med det samme, men ikke desto mindre er det altid rart at have noget at vente på. Samtidig slipper forældrene for en udgift til wallstickers senere hen.

Pak eventuelt wallstickers i en gavekurv

Det kan måske være en smule kedeligt udelukkende at forære wallstickers i gave. Det gør sig især gældende, fordi de ikke kan bruges med det samme. Løsningen på udfordringen er at lave en gavekurv, som indeholder forskellige ting, der egner sig perfekt til at forsøde tiden, hvor forældrene er på barsel.

En god barselsgave er en gave, som både forældrene og barnet får noget ud af – og her er en gavekurv det perfekte valg. Vælg flere forskellige lækre produkter, som du kan putte i kurven, afhængigt af forældrenes præferencer. Det kan være delikatesser, som forældrene kan nyde, men også bamser, bleer og sutter vil være perfekte.

Sæt et budget på forhånd

Før du begynder at sammensætte gavekurven, er det en god idé at sætte et budget, så du har en øvre grænse for, hvor meget du vil forære i gave. Det er en god idé, da gavekurven ellers kan risikere at blive for dyr, fordi du lader dig rive med. Det er forståeligt, for de nybagte forældre skal selvfølgelig have forsødet tilværelsen.

Det kan dog være med til at fremme din kreativitet, hvis du i forvejen har sat en øvre grænse for, hvor meget gavekurven må koste. Det er blandt andet med til at afgøre, hvad der kan komme i kurven – udover wallstickers til børneværelset – og på den måde kan du nemmere vælge de helt rigtige produkter til barselsgaven.