Badelegetøj

3 ideer til en sommergave til et barselsbesøg

En god barselsgave kan være mange ting. Mange vælger at give praktiske ting, som forældrene kan bruge til barnet, for eksempel tøj, legetøj eller plejeprodukter.

Nogle giver også en gave, der først kan bruges når babyen bliver lidt ældre, eller en gave til forældrene. Der er mange muligheder, hvilket kan gøre det sværere at finde på en konkret gave.

Det vigtigste er dog bare at huske på at give en gave, der vil gøre livet lidt lettere for de nybagte forældre, eller glæde dem og deres baby. Denne artikel giver 3 gode ideer til barselsgaven. 

Badedyr til sommeren 

Når du giver en barselsgave kan det nogle gange være en god ide at tænke på sæsonen, og på hvad forældre og baby måske har brug for i de kommende måneder.

Lad for eksempel vær med at give dem en ulden heldragt i juni måned. Giv i stedet ting til stranden og udendørs leg, som et sjovt badedyr, der gør leg i haven eller i en lille svømmepøl endnu sjovere.

Hvis forældre har børn i forvejen vil et badedyr også være en bonusgave, da det helt sikkert vil falde i god jord hos børn i alle aldre.

Hvis det er varmt og alle trænger til at blive kølet lidt ned, enten i haven eller på stranden, er badedyret den perfekte følgesvend. Husk selvfølgelig solcremen, skygge og opsyn. 

Tøj og tilbehør

Et anden god ide til barselsgaven er tøj og tilbehør som hagesmækker og kludetæpper. Som ny forælder kan man aldrig få nok tøj, da babyen enten gror ud af det med lynets hast, eller fordi det skal skiftes flere gange om dagen.

Hvis uheldet er ude, er det ude. Derfor er babytøj den perfekte barselsgave. Du kan også give strømper, hagesmækker, en sød bøllehat eller mere praktiske ting som kludetæpper og puder.

Det vil altsammen falde i god jord. Så vælg et sødt outfit, find en stor pakke strømper, eller strik en onesie eller et par blebukser. 

Legetøj 

I tråd med et badedyr er det også altid en god gaveide at give legetøj. Det kan være bamser og andre bløde ting, men også større legetøj som et lille legekøkken, et sæt klodser eller en gåvogn.

Nogle af tingene vil kunne bruges af den barnet fra de er helt små, mens andet egner sig lidt bedre til større børn. Det gør ikke noget. Så er det en gave både forældre og baby kan få glæde af senere hen.

Du kan derfor sagtens tænke fremad når du giver en barselsgave og på den måde spare forældre en tur til legetøjsforretningen senere hen.