Familie med gaver

3 gode gaver til den nybagte familie

En barselsgave er noget, der efterhånden er blevet mere og mere accepteret blandt danskerne. Vi elsker enhver mulighed for at give og modtage gaver, for med gaver kan man vise sin kærlighed til hinanden.

Barselsgaven kan både gives til baby shower, eller efter den lille er kommet ud. Hvis du er på helt bar bund med, hvad du skal købe i barselsgave, så bare rolig – we got you. I denne artikel kan du få inspiration til gode gaver, som både baby, mor og far vil sætte pris på.

Dog vil det altid være en god idé lige at tjekke med mor og far, hvad de har, inden du går ud og køber gaven. Ofte har man selv købt sig fattig i diverse ting inden babyen kommer, så spørg dem inden du køber deres femte sutteklud. Hvis du vil vide mere, så klik her og se flere ideer på bedstegaver.dk

Oplevelsesgavekort

Alt efter om din veninde eller ven, familiemedlem eller kollega har fået barn, kan budgettet for gaven variere. Derfor er et oplevelsesgavekort en oplagt mulighed. Her bestemmer du nemlig selv hvor mange penge, du vil putte på gavekortet, og kan på den måde tilpasse gaven til dit budget og relationen, du har til den nyligt udvidede familie.

Det er også en god mulighed for, at den lille familie kan komme ud og lave noget sammen. Det har de muligvis ikke haft så meget tid til med fødsels forbedring eller måske heller ikke pengene til med den nye baby. 

Børnebøger

Der findes massere søde børnebøger, som den nybagte familie kan læse sammen. Det kan både være en god mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid sammen omkring denne her bog, og for at barnet kan få dannet nogle indtryk og høre sine forældre fortælle.

Find en bog med en masse fede og flotte tegninger og illustrationer, så baby har noget at kigge på, mens mor eller far læser op.

Sansegynge

En gynge er altid et hit hos både de helt små, men også lidt større børn. Derfor kan denne gave også bruges mange år frem. Den kan bruges hele året rundt, og rykkes både indenfor og udenfor.

I sansegyngen kan den lilles balancesans stimuleres, når barnet gynger frem og tilbage.

Derudover stimuleres motorikken, når baby skal holde fast ved gyngen, samt stige af og på. Hvis den lille er lidt urolig eller ked af det, kan gyngen også virke beroligende på barnet.