Hvide blomster

Bring dine lykønskninger til mor og barn efter den hårde prøvelse

Det er en stor begivenhed, når der kommer en lille ny til verden. Det er en kæmpe gave og en stor omvæltning, og det skal selvfølgelig fejres med flag og gaver. En måde at vise det nybagte forældrepar, at du tænker på dem, er ved at give en barselsgave.

Det kan være svært at vælge den helt rigtige barselsgave til et nybagt forældrepar, men uanset hvad du vælger at give, vil det uden tvivl bringe glæde.

Hos Bloomit finder du et godt udvalg af gaver, der er helt perfekte i forbindelse med en fødsel og der findes mor barn buketter i forskellige farver og størrelser. Find mor barn buket her.

Send en blomstrende barselshilsen

Det er meget populært at give blomster i anledningen af en nyfødt, og er helt oplagt at give i barselsgave til en ny mor. Blomster kan sammensættes i de farver du synes bedst om, og på den måde afspejle den anledning du har valgt at give blomster i. Du kan også vælge at give en gavekurv med lidt lækkert spiseligt til mor og far og som også indeholder en smuk barselsbuket. På den måde bliver modtagerne ekstra forkælet. Det kunne også være, at du gerne vil forære en mere symbolsk blomstergave som fx en mor barn buket i blå eller lyserød. De findes også til tvillingefødsler og er virkelige skønne. Farvesammensætningen kan naturligvis være anderledes end blå eller lyserød, der er de mest populære farver til mor barn buketter.

Mor og barn buket til dreng eller pige

En mor og barn buket består af en stor og en lille buket, der forbindes med et fint bånd eller snor. Den store buket symboliserer moderen, og den lille buket symboliserer barnet. Selve båndet imellem de to buketter symboliserer navlestrengen, der har forbundet barnet med moderen under graviditeten. Det er en fin gave, der på smukkeste vis symboliserer det særlige bånd, der er imellem mor og barn, og stadigvæk vil være det selv når barnet er blevet født. Udvalget findes også til tvillinger.

Bestil blomster fra Bloomit

Bloomit består af et godt netværk af dygtige og faguddannede florister, der hver dag sammensætter blomster i en smuk symfoni, som bringer glæde hos modtagere i hele landet i enhver anledning. Når du hos Bloomit bestiller en barselsbuket eller -gave, har du mulighed for at vælge et kort, hvori du kan skrive din lykønskning til familien. Det er nemt at bestille online og du er sikker på at din ordre bliver leveret direkte til familien på den dato, du har valgt og på adressen, du har oplyst. Leveringer til landets hospitaler, er også en mulighed hvis du har behov for det. Bestil i dag, så leverer Bloomit for dig.