Har dit barn svært ved at sove?

Er du en vaskeægte nybagt mor eller bliver du det lige om lidt, så kan det være at du nu står og skal finde på ønsker til den liste, som alle sammen efterspørger. Men hvad skal man egentlig skrive på sådan en liste?

Fyld ønskelisten ud med hjælpemidler til mor, far og baby

Når du skal lave en liste over, hvad man godt vil have i barselsgaven, så kan det være utroligt svært at komme på ting, for størstedelen har du sikkert allerede været ude og shoppe. Desuden ved man jo aldrig hvad man helt præcist vil få brug for, hvis det er første gang at man får en lille ny i huset.

Der kan heldigvis hentes lidt inspiration på internettet og én af de tilbagevendende idéer der kan vinde din kærlighed, er en vuggemotor til hænge- og slyngevugger. Har du ikke prøvet at blive forælder endnu, så vil du måske synes det virker mærkeligt at skrive en motor på ønskelisten, men det er slet ikke en dum idé at anskaffe sig.

Når man lige er blevet forælder, så vil kroppen for det første være helt udkørt. Det er ikke bare lige en løbetur, man skal tæske sig igennem, når man har med en fødsel at gøre. Man vil være udmattet og når det endeligt er overstået, kan man samtidig være sikker på at den start man får, er en start som ingen har kunne forberede sig på.

Tag et break når baby sover. Foto: Unsplash

Vuggemotor kan aflaste mor og far

Alt bliver lavet om fra den ene dag til den anden, for lige pludselig skal det hele være på babys præmisser. Vil baby ikke sove og kun ligge hud mod hud, så må resten af huset ligne en eksplosion. Det er bare sådan det er og det er her vigtigt at man bare accepterer, at man altså ikke har hænderne fri eller den samme overskud til, at prioritere den store rengøring når gæsterne kommer forbi.

Lige netop fordi, at det hele handler om barnets præmisser er det også, at en vuggemotor vil være den perfekte gave til en barselsgave. Mange babyer falder mere til ro, når der er bevægelse. Det er også derfor at man ser nybagte forældre stavre op og ned ad gaden med barnevognen på de mest mærkelige tidspunkter af døgnet.

Med en vuggemotor vil baby opleve bevægelsen, mens at forældrene faktisk kan have hænderne fri. Det er så ikke sikkert at du bør prioritere den store rengøring. Nogle gange vil en lur til mor og far være mere vigtigt, men find endelig mulighederne for at få et break som med en vuggemotor.